Bestellen

Proflebo BV levert haar producten aan compressiespecialisten, medisch speciaalzaken en andere zorggerelateerde instellingen en bedrijven.

Bent u eindgebruiker en wilt u onze producten bestellen, dan verwijzen wij u graag door naar één van onze verkooppunten.

Gebruik onderstaand formulier om uw bestelling te plaatsen. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling en wordt dan zo snel mogelijk naar u toegestuurd. Bij bestellingen vanaf € 250,- is de verzending gratis. Voor 13.00 uur besteld, leveren wij dezelfde dag uit. Desgewenst verzorgen wij uw totale dropshipment bestelling.

Neem bij afwijkende aantallen contact op via bestelling@proflebo.nl of bel 0575-725999

Bestellen en retourneren van HandyLegs

Uw cliënten komen in veel gevallen in aanmerking voor vergoeding van de HandyLegs. De financiële afhandeling van dit product dient gedaan te worden door de leverancier van de therapeutisch elastische kousen.

Bent u niet in staat om dit te verzorgen voor uw cliënt dan faciliteren wij dit graag voor u. In dat geval heeft uw cliënt een verwijzing van een arts nodig. Hier kunt u het aanvraagformulier downloaden. Het volledig ingevulde formulier, voorzien van een stempel en naam van de betreffende arts, kunt u per email sturen naar bestelling@proflebo.nl. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling.

  Bestelformulier Proflebo

  (Alleen voor bedrijven)

  Gegevens

  Artikelen

  • ARTNR Productnaam

   24 uur service

   Op werkdagen voor 13.00 uur besteld, leveren wij dezelfde dag uit!

   Gratis verzending

   Proflebo bestellingen vanaf €250,- worden gratis verzonden!

   Persoonlijk advies

   Neem contact op voor advies en een vrijblijvende offerte op maat.